Gratis adviesgesprek

Ben je al lang op zoek naar geluk en hoe je je leven inricht, zodat je daar oud en grijs tevreden op terug kan kijken? Maar wil het maar niet lukken om dit te vinden wat dit dan precies voor jou is? Wil je nu daadwerkelijk vinden hoe jij jouw leukste leven kan leiden? Dan kan een Life Safari weleens de sleutel zijn! Twijfel je nog of weet je niet of je beter “gewoon in gesprek” kan gaan met een lifecoach? Bel me dan gewoon.

In het gesprek kan ik al je vragen beantwoorden. Denk ik met je mee en geef ik je een passend advies. Is wat ik aanbied (nu nog) niet voor jou geschikt? Dan verwijs ik je met plezier door naar een andere organisatie of ondernemer. Uiteindelijk wil ik maar 1 ding: en dat is dat jij jouw zoektocht kan omzetten in een vind-tocht :-).

Het eerste gesprek is 30 minuten en is kosteloos.

Klik hier om naar mijn contactgegevens te gaan of stuur een berichtje via onderstaand contactformulier en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Een ervaren, deskundige en communicatief vaardige adviseur. Amber is een professional die ook kritisch durft te zijn, kansen ziet en pro-actief meedenkt. Prettig mens om mee samen te werken!
Toine van Loenhout

Districtschef Amsterdam-West, Politie eenheid Amsterdam

Amber is heel praktisch ingesteld. Ze weet snel de vinger op de zere plek te leggen en het pijnpunt helder te verwoorden. Vervolgens weet ze je heel concreet met mogelijke oplossingen te helpen. Ze heeft veel kennis van zaken en heeft me op die manier vaak geholpen zaken in perspectief te zien. Ik heb een heel fijn traject doorlopen. Ik heb het gevoel dat ik enorm gegroeid ben in het leidinggeven. Iets wat ik – grappig genoeg – ook van mijn omgeving terugkrijg. Terwijl die niets van dit traject wisten. Top!

Ellen Kuit

Ondernemer

Ik heb met Amber samengewerkt toen zij zowel de functie van HR-adviseur/coach, als die van van plv teamchef informatieknooppunt vervulde. Wat ik zo mooi vind aan Amber is dat zij echt naar je luistert. Zij hoort datgene wat niet gezegd wordt en weet dus goed waar iets wringt. M.i. is dat een mooie eigenschap en is dat iets wat niet aangeleerd is. Zij is oprecht geïnteresseerd naar mensen, zij is authentiek, waardoor een gesprek met haar voeren echt persoonlijk is en minder zakelijk overkomt. Aan de andere kant kan Amber als het er om aan moet komen, ook zakelijk zijn. Zij is duidelijk, weet haar mening te geven en is bereid buiten de kaders te denken. Kortom, Amber is een aanwinst om te leren kennen en om samen te werken.

Olivia Themen

DUO-medewerker Bureau Ketensamenwerking Politie -OM, Openbaar Ministerie Noord-Holland

Amber is professioneel, betrouwbaar, doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Ze neemt haar gesprekspartner serieus, mede door het voorhouden van een spiegel en is duidelijk in wat ze wel en niet voor je kan betekenen. In een organisatie waarin standaarden en denken in onmogelijkheden (soms) leidend waren, was Amber een welkom menselijk anker.

Suzanne Denekamp

Docent, Politie-academie, sectie Leiderschap

Wil jij ook je geluk in eigen hand nemen?

Neem hieronder contact met mij op.

Aanvraag gratis adviesgesprek

6 + 14 =

Stel hier je vraag